Vår bästa tid är nu

Vi har tänkt en hel det på det här med el och automation under våra 20 år som elektriker. Vi har dragit kablar genom både slott och koja. Vi har skruvat i både robot och pappersmaskin. Vi har skissat enlinjescheman och relationsritningar. Vi vet vad som fungerar. Och vad som inte gör det.

Allt sedan starten 1987 har våra kunder fått unika lösningar anpassade till deras verksamhet och till byggnadens förutsättningar. Ett sådant helhetstänk kräver att vi ligger i framkant. Att vi erbjuder det senaste inom smarta installationer. Att vi projekterar och ritar för energieffektiva lösningar. Att vi är certifierade inom KNX. Ja, det har väl aldrig varit roligare att jobba med el och automation än nu. 

Helhetslösningar inom elteknik och automation

Vi erbjuder det senaste inom elteknik och automation. Genom vår spetskompetens, innovativa tänkande och vårt nätverk av lokala samarbetspartner kan vi alltid erbjuda dig en helhetslösning. Vi lyssnar till behoven, ser möjligheterna, tänker nytt, tänker idé och design. Kvalitet ska genomsyra allt vi gör. Från första handslaget till slutfört kvalitetssäkrat arbete. 

Med oss har vi 20 fantastiska eltekniker med lång erfarenhet inom service, entreprenad och industri. Inför varje uppdrag ser vi till att handplocka de tekniker som är bäst lämpade för uppdraget. Vi ser till att du får en driftsäker smart elanläggning med kontinuerligt underhåll. Vår lokala närvaro gör det också att du kan känna dig trygg som kund.

Certifierade inom KNX

Idag ökar kraven på en enkel, säker och energisbesparande styrning av belysning, värme, och ventilation. Med KNX kan du få intelligenta lösningar som gör det möjligt att styra och övervaka alla funktioner i en fastighet integrerat i ett enda system. Vi är KNX-certifierade inom planering, driftsättning och diagnostisering.

Kika gärna på våra referenser och tidigare uppdrag. Ring oss så kan vi ses över en kopp kaffe och berätta mer. Och du! Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare, så har du rätt kompetens, tveka inte att höra av dig.

Hoppas vi får se dig här!

Johan & Tommy

Kontakta oss så hjälper vi dig att sätta upp riktlinjerna

Johan Tankred, VD, +46708-664950

johan.tankred@neabgruppen.se


Tommy Karlbom
, Företagsledare, 0703-25 40 30

tommy.karlbom@neabgruppen.se

Vi uppskattar verkligen våra kunders feedback!

Din feedback är viktig för oss. Den hjälper oss att ständigt förbättra våra tjänster. Lämna gärna dina synpunkter genom att fylla i formuläret nedan och klicka på skicka.

Tack!

Bemötande

Installation

Helhetsintryck

Övriga tankar

(om tidsankomst, städning mm)

NEABGRUPPEN
Lindövägen 72
602 28 Norrköping

facebook/neabgruppen