Jobba hos oss

Helt ärligt:

Vi är på jakt efter de bästa elektrikerna. Inget annat duger.

​​​​​​​
Neabgruppen är i ett expansivt skede. Skillnaden mellan oss och andra är att vi är ett tillväxtföretag som ökar och utvecklas varje år. Så är du redo för en riktig utmaning och bli en viktig del av vårt team? Bra!
Då kan du läsa vidare....

Att jobba hos oss är krävande. I gengäld belönar vi människor som jobbar hårt. Hos oss tillämpar vi individuell lönesättning, vilket innebär att vi premierar människor som visar att de lägger ned det där lilla extra. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, gör du ett bra arbete så kommer vi garanterat belöna dig för det. Med andra ord är det du som avgör hur mycket lön du vill ha. NEAB jobbar för att bli Sveriges bästa entreprenadföretag när det gäller el och styr. Vi försöker hålla så mycket som möjligt inhouse och utbildar gärna vår egen personal så att de kan ta nästa steg i karriären.
NEAB har klara och tydliga regler när det gäller vad som förväntas av dig – både utförande- som utbildningsmässigt. När vi tycker du är redo för nästa steg kommer vi se till att du får gå de utbildningar som krävs för den positionen.

Då NEAB ständigt växer så finns det alltid utrymme för dig att växa med oss.
Vi vet att våra anställda är det viktigaste vi har.
Därför satsar vi på NEAB väldigt mycket på att våra anställda ska ha det bra och verkligen trivas på sin arbetsplats!

Behörighetsspår

Vi erbjuder även våra anställda något som vi kallar behörighetsspåret.

Det är för dig som har tankar på att starta eget någon gång i framtiden. Du går allmänbehörighet på distans.
Stannar du två år hos oss så står vi för utbildningen.
Efter avklarad utbildning och det egna företaget är startat erbjuder vi dig garanterade uppdrag som UE åt oss under ett år.

Låter det som något för dig? 
Hör av dig till Martina Nyström, hr-ansvarig

Tel: 0730 49 59 34
martina.nystrom@neabgruppen.se